top of page
Over ons
Verzekeringen, spaarplannen en uw droomproject om een woning aan te kopen zijn allemaal een kwestie van vertrouwen. Het gaat over uw geld, uw zekerheid, uw toekomst en de zaken die u het nauwst aan het hart liggen: uw gezin, uw woning,...
 

Zoiets vertrouwt u niet toe aan een anonieme persoon of aan iemand waarvan u niet weet of hij wel bekwaam is om uw belangen te verdedigen.

De wereld wordt steeds complexer, ook voor alles wat met verzekeringen te maken heeft. U heeft nood aan een specialist die het overzicht behoudt.

 

Zelfs voor eenvoudige producten, erkennen consumentenverenigingen het nut en voordeel van een onafhankelijk tussenpersoon in de verzekering, spaar & belegging en woonkrediet sector.

 

We leren u beter kennen om zo uw behoeften en noden beter tegemoet te komen, we zijn een familiair kantoor met een nauwe band met de klant.

Als professioneel en onafhankelijk tussenpersoon is Fiers Verzekeringen de ideale partner om u hierin te begeleiden, ook bij toekomstige veranderingen in uw leven staan wij altijd voor u paraat om een advies op mensenmaat te geven!

Nicolas Fiers

Zaakvoerder

E-mail: nicolas@fiersverzekeringen.be

Tel: 0498 82 47 56

2019-01-23 02.36.41 2.jpg


Klanten

bescherming

Eline_website.jpg

Eline Demeulemeester

Assistant

E-mail: info@fiersverzekeringen.be

Tel: 059 79 00 06

Waarom kiezen voor
Fiers Verzekeringen?

bottom of page